Szolgáltatások

Szolgáltatókat tekintve igencsak szűken vagyunk. Ha egy komplett otthonlélegeztetési egységet szeretnénk felépíteni, akkor bizony nem minden cég alkalmas ennek a teljesítésében. Például van aki csak az leszívót adja és van, aki a lélegeztetőgépet. Törekszünk olyan partnereket ajánlani, akik minden segítséget meg tudnak adni és nem csak egy dologra fókuszálni, így egy felelőse lesz mindennek. Az oldalunkon fellelhető szolgáltatók rendelkeznek minden olyan eszközzel, amik az igényeket teljesítik. Több éves szakmai tapasztalattal bírnak felnőtt, gyerek, koraszülött lélegeztetés terén. Folyamatosan képzik magukat, bejelentett szervizmérnökkel rendelkeznek nem alválallkozók szövevényes hálóját használják, ahol a felelősség elvész.

CE igazolások

Fontos, hogy a bérelt eszközöknek legyen érvényes Orvostechnika eszközökre vonatkozó CE jelölése. Ez egy alap biztonságot nyújt, hogy a készüléke megfelel az európai irányelveknek.

Szervíz

Amikor szolgáltatóról beszélünk, akkor nem csak a bérlésről van szó. Az eszközök meghibásodhatnak, időszaki karbantartást kell végezni rajtuk. Ezt jó esetben nem alvállalkozó csinálja. Vissszatérünk az "egy szolgáltató egy felelős" kifejezésre. Kiszolgáltatottak vagyunk otthon. Nincs műszaki személyzet, aki  segítene egy adott pillanatban. Esetleg csak egy kérdés lenne a gépek kezelésével kapcsolatban és nehézkes elérnünk a szakembert. Ezért fontos a tájékozódás, hogy kivel is fogunk kapcsolatban állni. Legyen egy, vagy kettő ember kijelölve, mint kapcsolattartó. De ez a felhasználói oldalon is így kell lennie. Ki kell nevezni azt a személyt, aki a műszerek kezelését megtanulja és működését biztosítja 0-24 óráig.

A készülékekről általában